18 iulie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Aproximativ 130 de kilograme de tutun, confiscate în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii din Capitală – 06.02.2020

1 min read

Poliţiştii din Capitală au ridicat, în urma unor percheziţii făcute joi, aproximativ 130 de kilograme de tutun, de la persoane suspectate că îl vindeau pe site-uri specializate sau pe reţele sociale. Optsprezece persoane au fost duse la audieri.

Potrivit Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, peste 70 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare, joi, 14 autorizaţii de percheziţie domiciliară într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate (peste 1 kg de tutun de fumat, prev. de Lg 227/2015 privind Codul Fiscal).

În acest caz, mai multe persoane sunt suspectate că oferă spre vânzare, pe site-uri specializate şi pe reţele sociale, diferite cantităţi de tutun, fără a fi respectată legislaţia în vigoare.

Ca urmare, poliţiştii au descoperit şi ridicat aproximativ 130 de kilograme de tutun.

Totodată, au fost duse la audieri 18 persoane cu vârste cuprinse între 18-40 de ani.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Sursa stire bursa.ro