18 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

ANPC: Amenzi de 50.000 de lei în unităţi de alimentaţie publică din judeţul Botoşani – 15.02.2020

1 min read

Inspectorii pentru Protecţia Consumatorilor au aplicat amenzi contravenţionale de 50.000 de lei şi au oprit de la comercializare 450,9 kilograme de produse alimentare neconforme, în urma controalelor efectuate joi şi vineri la 21 de unităţi de alimentaţie publică de pe raza judeţului Botoşani, informează Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

De asemenea, a fost suspendată activitatea la doi operatori economici „de renume” din Botoşani până la remedierea abaterilor constatate. Este vorba de restaurantele „Casa Lux” şi „Mioriţa”.

Pe de altă parte, şeful ANPC spune că a găsit şi operatori economici pe care i-a felicitat pentru modul în care îşi desfăşoară activitatea, oferindu-le consumatorilor produse şi servicii conforme standardelor.

Preşedintele ANPC s-a aflat joi şi vineri în judeţul Botoşani pentru a coordona o serie de verificări care fac parte dintr-o amplă acţiune tematică de control, la nivel naţional, care vizează unităţile de alimentaţie publică şi în saloanele ce au ca specific organizarea de evenimente, cu ocazia începutului primăverii.

Sursa stire bursa.ro