24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Alege servicii profesionale – Firma de curatenie birouri

2 min read

Potrivit studiilor curatenia din birouri contribuie in mare masura la succesul in munca si asigura confortul angajatilor. Alegerea unui serviciu de curatenie oferit de o firma curatenie birouri profesionala poate parea o sarcina dificila dar daca tineti cont de cateva aspecte o sa va fie mai usor sa alegeti firma potrivita.

Pentru companiile care aleg sa colaboreze cu o firma de curatenie, aceasta trebuie sa fie de incredere, sa aiba angajati cu experienta, sa poata trimite personal care sa faca curatenie la orice ora, sau in functie de contract inainte de a veni angajatii la birou sau la finalul programului. Daca este o firma mare cu multi angajati, mereu aglomerata,  trebuie sa alegeti asistenta permanenta in timpul programului de lucru.

Cere mai multe oferte de la mai multe firme inainte de a alege firma care ofera servicii de curatenie. Este esential sa faci comparatie intre mai multe firme care ofera acest tip de servicii.

Cauta referintele din partea clientilor. Asta te va ajuta sa-ti faci o idee cu privire la experienta personalului in servicii de curatenie si calitatea serviciilor oferite.

O firma de curatenie care ofera servicii profesionale de curatenie la birouri ofera si servicii de curatare mocheta sau spalare pardoseli cu aparatura si produse profesionale, astfel numai trebuie sa colaborezi alte firme care sa faca asta.

Servicii intretinere curatenie birouri

  • Aspirarea si spalarea pardoselilor dure
  • Aspirare mocheta din birouri si holuri
  • Stergerea mobilierului din birouri
  • Stergerea de praf a echipamentelor de birou
  • Stergerea glafurilor de la geamuri
  • Igienizarea si curatenia bucatariei
  • Spalarea veselei daca exista
  • Curatenia in grupurile sanitare
  • Alimentare dispensere sapun lichid si hartie igienica
  • Strangerea si evacuarea gunoiului

Firma de curatenie trebuie sa asigure si actiuni ce vizeaza dezinfectarea periodica cu o frecventa marita si solutii speciale pentru grupurile sanitare si spatiile comune.

Experienta este importanta

Daca firma are experienta inseamna ca va sti deja ce este de facut, inainte sa vina sa analizeze mediul.

Asigurare

Increderea este un lucru bun in orice colaborare, insa pentru a evita anumite neplaceri ce pot sa apara pe parcurs asigura-te ca firma de curatenie ofera polita de asigurare pentru a face curatenie in spatiu de birouri. In orice birou sunt componente ce s-ar putea defecta pe parcursul procesului de curatenie sau in unele cazuri pot sa dispara.

Apelati la profesionisti si uitati de aceste griji! Cu serviciile oferite de cei de la curateniebirou.ro  va intoarceti in fiecare zi la un birou curat, pregatit pentru a munci eficient.