24 iunie 2024

allcryptocurrencies.news

Știri online de ultimă oră

Află mai multe despre metoda Real Time PCR (RT-PCR) cu ajutorul Proton

2 min read

Alege Proton

Proton Impex 2000 este o companie care a luat naştere în anul 1996 şi care se ocupă de comercializarea produselor de calitate şi oferirea de servicii excepţionale de asistenţă tehnică şi service clienţilor săi din sectorul medical sau de cercetare, fie el public, fie privat: spitale, clinici, laboratoare, institute de cercetare şi universităţi. Valori precum experienţa, profesionalismul, expertiza şi determinarea sunt doar câteva dintre elementele cheie care au făcut această firmă să se situeze în topul preferinţelor unui număr cât mai mare de persoane.

Portofoliu complet de produse

Pe magazinul online Proton, orice poate găsi orice are nevoie, la doar câteva click-uri distanţă. De la categorii precum biologie moleculară, cercetare şi dezvoltare, computer tomograf, echipamente medicale diverse, ecografe şi până la numeroase aparaturi medicale pentru aplicaţii precum radiologie, radioterapie şi aşa mai departe, aici este locul de unde vei putea comanda orice produs te interesează şi de care ai nevoie pentru cabinetul tău.

Având în vedere contextul pandemic actual, Proton pune la dispoziţia clienţilor săi o soluţie completă Covid-19, din care fac parte şi aparatele Real Time PCR, la preţuri personalizate şi cu diverse dotări tehnice, după cum urmează:

  • Aparat RT-PCR coronavirus Termociclator AMPIlab – provoacă o reacţie ce produce milioane de copii dintr-o mică parte din materialul genetic al virusului SARS-CoV2.
  • Sistem RT-PCR de tip Point pf Care (POCT), de la producător Micobiomed Corea – compus din Extractor Veri Q Prep M16 cu o capacitate de 1-16 reacţii în 5-30 de minute şi Echipament Ultra-Fast RT PCR pentru amplificarea şi detecţia moleculelor de interes, cu o capacitate de 1-16 probe simultan, în 25-40 de minute.
  • Sistem RT Q16 Genesig Real Time PCR Coronavirus – acesta conţine toate instrumentele necesare amplificării şi cuantificării secvenţelor de ADN de interes. Mai mult, interpretarea rezultatelor este foarte facilă. Pe lângă curbele de amplificare, softul furnizează informaţii clare asupra probei de tipul pozitiv/negativ, erori anterioare, reacţii de PCR etc.

Ţinând cont de evoluţia tot mai rapidă a coronavirusului, testarea rămâne esenţială. Astfel, testele RT-PCR sunt considerate un standard în diagnosticarea cu virusul SARS-CoV2, având capacitatea de a determina în mod direct şi cu exactitate persoanele care sunt infectate şi care nu.

Comandă online

Alături de magazinul online Proton, totul este acum mai simplu şi mai rapid, online. Astfel, acum ai ocazia de a accesa întreaga gamă de produse medicale profesionale marca Proton la doar câteva click-uri distanţă, printre care şi aparatele Real Time PCR Coronavirus, la un raport calitate-preţ de-a dreptul avantajos.