10 gadget-uri pentru culcare care vă îmbunătățesc rutina de somn

Vrei să dormi mai bine în 2023? O rutină mai bună la culcare ar putea fi tot ce ai nevoie. Consultați aceste gadgeturi pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă simțiți confortabil înainte de culcare.

Vrei să faci din somn o prioritate în 2023. Și știi că a avea o rutină consecventă înainte de culcare este una dintre cele mai bune modalități de a pleca mai repede și de a dormi mai profund. Acolo sunt utile aceste 10 gadget-uri pentru culcare care vă îmbunătățesc rutina.

ÎPentru un somn mai organizat, luați în considerare FRENZ Brainband de la Earable. Este alimentat de AI și folosește tehnologia 7-în-1 pentru a vă ajuta să adormiți mai repede.

Apoi, dacă dormi puțin prea cald noaptea, ajutorul vine de la Sleepme Dock Pro Sleep System. Îți aduce cearșafurile la temperaturi răcoroase, astfel încât să te odihnești confortabil.

Îmbunătățiți-vă rutina de somn cu oricare dintre aceste gadget-uri pentru culcare!

1. Banda pentru cap FRENZ Brainband AI de la Earable vă îmbunătățește somnul folosind știința profundă.

Începeți fiecare zi împrospătat și plin de energie atunci când aveți bentita pentru cap FRENZ Brainband AI de la Earable . Folosind o tehnologie 7-în-1, vă face somnul mai funcțional, cu funcții precum sunete pentru efecte de dome de somn și stimulare personalizată în timp real.

2. Masca de somn SomaSleep la domiciliu urmărește REM, ajutându-vă să depășiți provocările legate de somn. Acest gadget va veni în curând la un preț de stabilit.

Ai probleme cu somnul? Masca de somn SomaSleep la domiciliu urmărește mișcările rapide ale ochilor în timpul somnului folosind senzori capacitivi bazați pe nano. Apoi puteți partaja datele cu medicul dumneavoastră pentru a obține medicamentul sau planul de acțiune de care aveți nevoie.

3. Salteaua inteligentă Eight Sleep Pod 3 îți urmărește somnul fără a fi purtată și te menține rece. 

Îmbunătățește-ți somnul și trezește-te cu mai multă energie atunci când dormi pe salteaua inteligentă Eight Sleep Pod 3 . Fiecare parte te încălzește și răcorește pe tine și pe partenerul tău de somn. Apoi, funcțiile de urmărire a somnului monitorizează timpul de somn, etapele somnului, ritmul cardiac, HRV și multe altele. Este unul dintre gadgeturile noastre preferate pentru culcare, care vă îmbunătățesc rutina.

4. Lampa inteligentă Amazon Halo Rise și ceasul cu alarmă este un tracker de somn care nu poate fi purtat, care funcționează cu Alexa. Costă 139,99 USD pe Amazon.

Urmăriți-vă somnul mai ușor cu lampa inteligentă și ceasul cu alarmă Amazon Halo Rise . Nu există senzori de purtat sau aplicații de activat. Spune-i celuilalt dispozitiv Echo să aprindă lampa și va începe să funcționeze. Acest gadget măsoară și temperatura camerei, umiditatea și nivelurile de lumină.

5. Perna de pat Ostrichpillow se adaptează poziției tale pe tot parcursul nopții. Costă 120 USD pe site-ul companiei.

Ostrichpillow Bed Pillow videoclip introductiv

Îmbunătățiți-vă somnul cu perna de pat Ostrichpillow . Utilizează ergonomia adaptivă pentru a vă oferi odihnă adecvată, indiferent de poziția dvs. Da, poți să adormi pe spate, să te răsuci pe burtă și să te simți confortabil cu această pernă inovatoare.

6. Lampa Moonside One creează starea de somn cu zonele sale de culoare dinamice. Cumpărați-l cu 69,90 USD pe site-ul companiei.

10 gadget-uri pentru culcare care vă îmbunătățesc rutina generală de culcare
Moonside Lamp One pe un birou

Creați un mediu de somn calm cu Moonside Lamp One . Oferă efecte de lumină nesfârșite, inclusiv nuanțe care induc somnul. În plus, senzorii încorporați îi permit să se sincronizeze cu muzica. Îl poți controla de pe smartphone-ul tău cu aplicația inteligentă Moonside.

9